2018-06-14 07:13:32• hírek • Oszkó Viktória

Évzáró ünnepség a Művészeti Líceumban

Bár a reggeli eső elmosta az Aurel Popp Művészeti Líceum szabadtérre tervezett tanévzáró ünnepségét, az intézmény tanárai, oktatói nem estek kétségbe, helyette rögtönzött megoldással oldották meg a helyzetet.

Június 14-én, reggel 9.00 órakor kezdődött a Művészeti Líceum tanévzárója kicsit sajátos módon, az osztálytermekben. Az esős, borús időre való tekintettel az iskola vezetősége úgy döntött, hogy kicsit családiasabb körben osztja ki az év végi bizonyítványokat és dícsérő okleveleket a diákoknak.


Minden osztály a saját tantermébe vonult, hogy az osztályfőnökökkel együtt átbeszéljék az éves eredményeket. Az ostályok  többségében persze már inkább a vakáció hangulata érződött, a gyerekek már csak félig voltak aktív szereplői a programnak, gondolatban már a nagyszülőknél nyújtóztak el az ágyon a jól végzett munka után.


Nichita-Sulyok Júlia, az intézmény aligazgatója búcsúztatta a diákokat, jó pihenést kívánt nekik, a szülőket pedig tájékoztatta a nyári táborozásról, illetve válaszolt a felmerülő kérdésekre akár a következő tanévvel kapcsolatosan is. Elmondta, mind a diákoknak, mind a szülőknek, hogy nem csak a bizonyítvány számít, nem csak az okozhat büszkeséget, ha szín jelessel végeztek a gyerekek, hanem az is, hogy tehetséges fiatalok dolgoznak együtt nap mint nap egy összetartó, remek közösségben, ami idővel szintén meghozza majd a gyümölcsét.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: